Op zoek naar een herkenbare visuele identiteit?

De visuele presentatie (ook wel corporate identity genoemd) van jouw onderneming is een van de belangrijkste elementen om je goed te representeren. Je wil graag opvallen met jouw bedrijf of product, herkenbaar zijn bij jouw doelgroep en daarnaast onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. Bij TU-Design kun je terecht voor het ontwerpen van een herkenbaar, uniek en professioneel logo of het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl.

Aanbod

Lees hieronder wat TU-Design voor jouw (bedrijf) kan betekenen! 
Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Logo & Huisstijl

Jouw visuele identiteit
Het logo is voor de klant vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een goed logo draagt bij aan de herkenbaarheid en geeft je onderneming samen met de rest van de huisstijl onderdelen een eigen identiteit.
LEES MEER
Mayblue visitekaartjes

Opmaak drukwerk

Drukklare bestanden in de juiste formaten
Ik verzorg onder andere de vormgeving van visitekaartjes, flyers, brochures, folders, spandoeken, posters, banners, reclameborden, briefpapier en advertenties. Kortom, al het gedrukte materiaal wat bij jouw bedrijf de deur uitgaat. 
lees meer
Studieruimte Bennekom Website

Websites

Responsive Wordpress websites
Zoek je een betaalbare Wordpress website met een professioneel en responsive design? TU-Design en Websitekoers werken samen om voor jou een mooie website neer te zetten die goed functioneert op elk toestel / scherm en past bij de uitstraling van jouw bedrijf!
lees meer

Heb je twijfels of jouw huidige huisstijl:

• Nog wel past bij wat je wil uitstralen?

• Toepasbaar is voor digitaal gebruik?

• Aansluit bij jouw doelgroep?

• Onderscheidend genoeg is?

De huidige huisstijl wordt met een kritische en open blik bekeken. Daarna ontvang je per mail een beknopt adviesrapport!
Doe de gratis huisstijl scan

Met spoed een ontwerp nodig?

Heb je snel een logo, visitekaartje, flyer, set icoontjes of ander grafisch ontwerp nodig? 

Maak dan gebruik van deze spoedservice en ontvang binnen 48 uur het eerste concept in jouw mailbox!

Jouw stijlvoorkeuren geef je eenvoudig door bij de aanvraag voor het ontwerp. 

Zo kan ik direct voor je aan de slag.
Spoedservice

Staan jouw wensen er niet tussen?

Ben je niet op zoek naar een logo of huisstijl? Maar heb je bijvoorbeeld een creatieve illustratie, duidelijke infographic of misschien een set bijpassende pictogrammen nodig voor jouw website? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ook vectoriseer ik pixelbestanden, maak ik afbeeldingen of foto’s vrijstaand en kan ik retoucheren & optimaliseren. Heb je iemand nodig voor het schrijven van unieke content, redigeren van teksten en/of SEO optimalisatie? Dan verwijs ik je graag naar Mayblue.
grafisch-vormgeving-tudesign

Veelgestelde vragen / FAQ

Het ontwerpen van een logo & huisstijl kan veel vragen oproepen. Hieronder vind je een aantal antwoorden!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn ontwerp geleverd krijg?

Ik streef ernaar om het eerste concept binnen 1 week te presenteren. Gezien grafisch ontwerp een creatief proces is kan ik geen exacte datum geven voor levering, mits we samen een deadline afspreken. Mocht je met spoed een ontwerp nodig hebben, dan kun je gebruik maken van de spoedservice.

Verzorgt TU-Design ook drukwerk?

Nee, ik maak enkel de bestanden gereed voor drukwerk. Wel kan ik advies geven en / of ondersteuning bieden in dit proces.

Is het ontwerp van mijn logo helemaal uniek?

Ja, ik ontwerp altijd op maat en maak nooit gebruik van bestaand (stock)materiaal.

Ik heb al een logo, maar ik wil graag een restyling. Kan dat ook?

Jazeker. Naast het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen restyle ik ook bestaande ontwerpen. Ik zorg er dan voor dat herkenbare elementen uit het oude logo behouden blijven en dat het logo weer helemaal van deze tijd is!

Ik heb een logo, maar deze is erg klein en onscherp. Kan ik deze in resolutie laten verbeteren?

TU-Design kan jouw logo / ontwerp vectoriseren. Dit houdt in dat het bestaande pixelbestand wordt omgezet naar een vectorbestand geschikt voor web en print die je oneindig kan uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!

Wat als ik nog niet helemaal tevreden ben over de concepten?

Dat is uiteraard geen enkel probleem, daarom zijn het ook conceptversies! Deze kunnen kosteloos naar wens worden aangepast. Ook werk ik zonder een vast aantal revisierondes.

Hoe krijg ik mijn logo aangeleverd?

Je krijgt de bestanden in de meest gangbare formaten (AI, EPS, JPG, SVG, PNG, PDF) voor web en print. Wanneer jouw logo ook een beeldmerk bevat krijg je het beeldmerk ook afzonderlijk geleverd zodat je deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als icoontjes of social media (profiel) afbeeldingen. AI, EPS en SVG zijn zogenaamde vectorbestanden. Deze bestanden kun je onbeperkt uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!

Wanneer betaal ik voor mijn ontwerp(en)?

Pas wanneer je volledig tevreden bent en na afronding van de opdracht ontvang je de factuur!

Hoe vraag ik een logo en huisstijl pakket aan?

Het aanvragen van een logo & huisstijl pakket kan via het menu item ‘Pakketten’. Hier is het mogelijk om zelf jouw eigen logo & huisstijl pakket samen te stellen en direct een offerte aanvraag te verzenden. Na het aanvragen heb je direct de mogelijkheid om alvast aanvullende informatie middels de vragenlijst te versturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon contact op te nemen.

Hoe geef ik feedback door?

Tijdens het gehele proces heb je direct contact met mij. De feedback kun je dus op elk moment en op de door jouw gewenste manier (mail, telefoon, WhatsApp) doorgeven. 

Hoeveel concepten ontvang ik?

Het aantal concepten bepaal je helemaal zelf tijdens de aanvraag!
© 2018 - 2021 TU-Design