Logo TU-Design.nl

Grafisch aanbod

De visuele identiteit is eigenlijk de achterliggende gedachte van alles wat jouw bedrijf of merk vormgeeft. Bijvoorbeeld het logo, het taalgebruik, de typografie, de kleuren en fotografie. Op basis hiervan kunnen huisstijl onderdelen worden ontwikkeld. De visuele identiteit omvat de missie en strategie van je bedrijf. Door dit helder te hebben bouw je aan een sterk imago en verhaal waarmee je naar de buitenwereld communiceert. Bij TU-Design kun je terecht voor het ontwerpen van een herkenbaar, uniek en professioneel logo of het ontwikkelen van een compleet nieuwe huisstijl.

Het-Inkoopkantoor-Huisstijl-TU-Design

Opmaak drukwerk

TU-Design verzorgt onder andere de vormgeving van visitekaartjes, flyers en brochures. Kortom, al het gedrukte materiaal wat bij jouw bedrijf de deur uitgaat.

Lees meer

Logo & huisstijl

Een sterk logo draagt bij aan de herkenbaarheid en geeft je onderneming samen met de rest van de huisstijl onderdelen een eigen identiteit.

Meer weten

Websites

Op zoek naar een website die goed functioneert op elk toestel met een eenvoudig beheersysteem? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Mogelijkheden

vEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over logo & huisstijl ontwerp?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn ontwerp geleverd krijg?
Ik streef ernaar om het eerste concept binnen 1 week te presenteren. Gezien grafisch ontwerp een creatief proces is kan ik geen exacte datum geven voor levering, mits we samen van tevoren een concrete deadline afspreken.
Verzorgt TU-Design ook drukwerk?
Nee, ik maak enkel de bestanden gereed voor drukwerk. Wel kan ik advies geven en / of ondersteuning bieden in dit proces.
Is het ontwerp van mijn logo helemaal uniek?
Ja, ik ontwerp altijd op maat en maak nooit gebruik van bestaand (stock)materiaal.
Ik heb al een logo, maar ik wil graag een restyling. Kan dat ook?
Jazeker. Naast het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen restyle ik ook bestaande ontwerpen. Ik zorg er dan voor dat herkenbare elementen uit het oude logo behouden blijven en dat het logo weer helemaal van deze tijd is!
Wat zijn een logo-stylesheet en een styleguide/huisstijlhandboek?
Bij TU-Design heb je de mogelijkheid een stylesheet of een styleguide bij je logo of huisstijl pakket aan te vragen. Een logo-stylesheet is een handig document met alle nodige informatie wat betrekking heeft op het logo. Denk hierbij aan het lettertype, de kleurcodes en logo variaties. Wanneer je een complete huisstijl laat ontwerpen is een styleguide/huisstijlhandboek handiger. Dit is als het ware een uitgebreidere variant op de stylesheet. Meestal in de vorm van een boekje waarin alle nodige informatie en richtlijnen zijn opgenomen betreft het gebruik van de huisstijlelementen op alle verschillende huisstijldragers. 
Wat als ik nog niet helemaal tevreden ben over de concepten?
Dat is uiteraard geen enkel probleem, daarom zijn het ook conceptversies! Deze kunnen nog naar wens worden aangepast!
Hoe krijg ik mijn logo aangeleverd?
Je krijgt de bestanden in de meest gangbare formaten (AI, EPS, JPG, SVG, PNG, PDF) voor web en print. Wanneer jouw logo ook een beeldmerk bevat krijg je het beeldmerk ook afzonderlijk geleverd zodat je deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als icoontjes of social media (profiel) afbeeldingen. AI, EPS en SVG zijn zogenaamde vectorbestanden. Deze bestanden kun je onbeperkt uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!
Hoe vraag ik een logo en huisstijl pakket aan?
Het aanvragen van een logo & huisstijl pakket kan via de offerte button. Hier is het mogelijk om zelf jouw eigen logo & huisstijl pakket samen te stellen en direct een offerte aanvraag te verzenden. Na het aanvragen heb je direct de mogelijkheid om alvast aanvullende informatie middels de vragenlijst te versturen. 
Hoe geef ik feedback door?
Tijdens het gehele proces heb je direct contact met mij. De feedback kun je dus op elk moment en op de door jouw gewenste manier (mail, telefoon, WhatsApp) doorgeven. 
Hoeveel concepten ontvang ik?
Het aantal concepten bepaal je helemaal zelf tijdens de aanvraag!
Ik heb een andere vraag
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
menumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram