Logo TU-Design

TU-Design

reviews

Hoe klanten de samenwerking hebben ervaren

"Tim is een kundig vormgever die snel mijn wensen wist om te zetten in een design dat paste bij wat we hadden besproken. Hij is zeer flexibel, meedenkend en geduldig. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking."

Stein van Spankeren
Vida Vitaal

"Tim heeft naar grote tevredenheid diverse logo's ontworpen voor de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB). Hij reageert snel en denkt goed mee. Aanrader om mee samen te werken."

Yvette
BVVB

"Tim is heel creatief, verdiept zich erg goed in de briefing en reageert snel en is zeer service gericht. Fijn om mee samen te werken met als resultaat een mooi en passend logo! Ik raad TU design van harte aan."

Greetje Algera
Greetje Algera Coaching

"Tim heeft voor mijn bedrijf een logo ontworpen. Het logo is helemaal naar wens en de bestanden kreeg ik in diverse formaten aangeleverd waardoor ik het logo kan toepassen waar ik wil. Ik zou TU-Design zeker aanbevelen!"

Jordy
J.D Dakbedekkingen

"Ik heb nu al een aantal logo's door Tim laten maken, elke keer waren ze een schot in de roos. Vanuit een aantal basis ideeën creëert Tim een ontwerp die niet alleen geweldig smoelt maar waar ook nog eens een echt goed verhaal achter zit. Zonder twijfel de volle 5 sterren dus!"

Jasper Nijkamp
2Tinten Online

"Tim heeft voor onze fusieschool niet alleen een prachtig logo, maar ook de huisstijl ontworpen. Hij wist steeds naadloos aan te sluiten bij onze wensen. De communicatie verliep altijd vlot en soepel. Ik zou tu-design aan iedereen aanbevelen!"

Anne
ICBS de Wikkeling

"Zeer tevreden met het resultaat, volledig geluisterd naar de vragen en hier een creatief en pakkend ontwerp van gemaakt! Communicatie erg prettig en snel. Een aanrader!"

Jasper Nijkamp
Snoertjeswinkel.nl

"Onze vereniging heeft Tim benaderd omdat we ons oude logo uit 1927 wilde moderniseren. Tim heeft dit vakkundig aangepakt en we zijn heel blij met het resultaat: het karakter van het oude logo is volledig bewaard gebleven en tegelijkertijd is het toch ook een nieuw logo wat voldoet aan alle digitale eisen van deze tijd. Het contact met Tim verliep prettig, hij heeft ons tussendoor goed op de hoogte gehouden en we hadden alle vrijheid het design naar onze wens aan te passen."

St Ambrosius Weert
Imkervereniging

"Uit ongeveer 40 reacties heb ik voor Tim gekozen om mijn logo, huisstijl, visitekaartje en flyer te ontwerpen. Ik heb aangegeven dat ik een starter ben en Tim heeft hiervoor een mooie prijs gemaakt. De kwaliteit was er niet minder om! Tim leverde binnen 2 werkdagen een conceptlogo en visitekaartje aan, en na 2 of 3 bijschavingen hadden we al een definitieve versie. Tim reageert snel op mails, communiceert duidelijk en is - en dat is nog wel het belangrijkste - super creatief. Ik beveel Tim aan zeker bij anderen!"

Marieke Beumer
Mayblue.nl

"Recent met Tim samengewerkt. Tim was erg geduldig met ons en heeft goed naar onze suggesties geluisterd. We hebben echt het gevoel dat we samen met Tim een tof logo hebben kunnen vormgeven. Als je een designer zoekt die erg toegankelijk is; zoek niet verder, Tim is je man!"

Bas Meijerink
Eigen Baas Academie

"Zoek niet verder! TU-Design heeft het allemaal. Wij gaan altijd naar Tim. Alles is altijd naar volle tevredenheid."

Merel Smit
Cunsta

"Tim heeft de gave om qua stijl en vormgeving de spijker precies op zijn kop te slaan. Tijdens een wedstrijd die wij hadden online hadden uitgeschreven staken zijn designs er met kop en schouders bovenuit. Tim levert snel en zijn kwaliteit is goed. Dat hij prettig is in de omgang heeft ervoor gezorgd dat het traject als fijn heb ervaren."

Timo Lamboo
Inner Flame

"Tim heeft voor onze band een logo ontworpen en we zijn er super blij mee! Hij heeft vanuit simpele info in één keer een pakkend en passend logo ontworpen. Zijn enthousiasme is aanstekend en hij geeft goed uitleg. Ontzettend fijn om mee te werken! Echt bedankt Tim!!"

Margriet Slosser
Second Gear

"Tim heeft voor mijn bedrijf Enzodoor, het logo en bijbehorende visitekaartjes ontworpen. Ik vroeg om fris, eigentijds en toegankelijk en heb dit ook gekregen. Daarnaast kwam hij met een aantal ideeën hoe de naam zo te verwerken in het logo dat het ook een betekenis uitstraalde. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Ik raad werken met Tim van harte aan. Hij ziet dingen die andere mensen niet zien, denkt mee en communiceert prettig."

Rosan Meijer
Enzodoor

"Ik ben heel erg tevreden over het logo, dat Tim voor mijn bedrijf gemaakt heeft. Tim bewees bij de intake een zeer inlevend vermogen in mijn logo-en kleurwensen. Een hele persoonlijke, ongecompliceerde en zeer professionele benaderingswijze maakten het contact heel aangenaam en er was altijd ruimte voor feedback en aanpassingen van het concept. Het logo was verrassend snel ontworpen en het resultaat (na enkele finetunig) vind ik super mooi geworden."

Karin
Colourfulmoves

"100% Baas in zijn vakgebied. Top werk geleverd, snelle communicatie en meedenkend. Fijne partner om mee samen te werken!"

Danny M. Ghiraw
LAKÉ Rijopleiding

"Tim heeft mijn logo en daarna ook nog enkele flyers ontworpen. Het logo past precies bij mij en hetgeen ik wil uitstralen. Hij denkt mee maar luistert ook naar eigen ideeën en wensen en zorgt er met zijn creatieve talent voor dat hij die wensen om weet te zetten in een prachtig ontwerp!"

Jaleesa Koelen
Jaleesakoelen.nl

"Ik ben dik tevreden met het redesignen van mijn logo. Tim heeft dit heel snel en professioneel gedaan. Opmerkingen die ik had werden door hem meegenomen of hij legde uit waarom het beter was om het niet zo te doen. Van harte aanbevolen!"

Margaretha
Websitekoers

"Snelle communicatie, goede adviezen en uiteraard een ontzettend mooi logo wat precies bij mijn wensen past!"

Mirelva
Mireli

"Ik ben heel tevreden met het logo dat Tim van TU-design heeft gemaakt. Hij heeft goed aangevoeld wat ik wilde en een mooi krachtig logo gemaakt voor mijn praktijk voor therapie, coaching en training. Ook de communicatie eromheen verliep heel soepel."

Anke van Diepenbeek
Anker in je lijf

"TU-Design heeft voor mij een logo ontworpen dat voldoet aan het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Altijd een hele vlotte reactietijd en geen addertjes onder het gras. Geheel naar wens geholpen!"

Michael Meijer
TijdVoorWerk

"In 1 keer raak! Het invulformulier 'dwong' mijzelf om nog eens goed na te denken van wat ik wil uitstralen. Na een aanvullend telefonisch overleg kwam Tim als snel met twee voorstellen. Beide waren enorm afwijkend maar wel zeer treffend. Echter 1 stak er bovenuit en was in 1 keer helemaal raak. De overige ontwerpen, briefpapier en visitekaartjes waren dan ook snel gemaakt. Verder is Tim flexibel, ik hoef geen ontwerp voor enveloppen, maar hij vond het prima om daarvoor in de plaats een LinkedIn banner te maken, top!"

Henk Bos
Vanobis

"Enorm blij met het werk van Tim! Niet bang om zich op een logo te storten en kritisch naar zichzelf te zijn. Zeker een goede partner om te hebben!"

Joey Krop
Vexa

"Wij hebben als eerst een logo laten maken waarmee wij super tevreden zijn. Wij hebben Tim gevraagd om ook onze huisstijl te doen (visitekaartjes, briefpapier etc.) Hier zijn wij ook verrast tevreden mee. Inmiddels doet Tim ook onze kranten advertenties. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed!"

Jeremy Gruppelaar
Het Nederlandsche Inkoopkantoor

"Tim heeft ons zeer goed geholpen, goed geluisterd naar onze wensen en zeer mooi totaal pakket geleverd. Alles is vlot en soepel verlopen en niks was te veel. Wij raden hem dan ook zeer aan."

Sven Averdonk
Averdonk Auto's

"Hoge reactiesnelheid en levert kwaliteitswerk. Prettig contact gehad en doet net dat stapje extra bijvoorbeeld bij het leveren van bestanden."

Paul te Kortschot
Agency No9 @ Van Spaendonck

"TU-Design is een bedrijf met een zeer pragmatisch een gedreven aanpak waar bijzonder goed mee te werken is. Creatief, denkt mee en levert conform verwachting. En afspraak is afspraak, een aanrader."

John Beelen
WEAR2GO B.V.

"Fijne en professionele partner. Tim heeft ons geholpen bij het ontwerp van ons logo en huisstijl, hij helpt ons nu nog regelmatig met het ontwerpen van reclamewerk en productverpakkingen."

Rik Brouwer
Benem.nl

"In overleg met Tim heeft hij twee fantastische logo's voor ons ontwikkeld. Ik ben zeer kritisch op mijn partners om mee samen te werken. Tim slaagt met gemak voor deze test. Snel, creatief, uniek, correct, komt afspraken na. Mooie samenwerking en wij zijn trots op de resultaten!"

Erik Ekelenkamp
EYE4Talents & Aviobanen

"Wat is het fijn om iemand te vinden die begrijpt wat je zoekt! Tim levert uitstekend werk, reageert snel, denkt met je mee en is pas tevreden als jij ook tevreden bent. Ik ben trots op het prachtige logo dat hij heeft ontworpen voor mijn startende bedrijf!"

Noortje Harwig
Vivest Organizing

"Tim is een vriendelijke man die snel reageert op mailtjes. Hij vraagt goed uit wat je wil uitstralen met je logo om zo met een passend voorstel te komen. Hij doet dit vakkundig en creatief. Ik ben heel blij met mijn nieuwe logo en raadt dit bedrijf van harte aan!"

Janny Andriessen
Met Liefde

"Tim heeft het logo voor mijn opvang gemaakt. Ik ben er super tevreden over. De samenwerking liep perfect. Hij luistert goed naar wat de wensen zijn van de klant."

Anneke
De Kleine Yurt

"Ik vond het zo ontzettend leuk dat Tim aanbod om het door Cas, mijn zoon van 12, ontworpen logo voor mijn bedrijf om te zetten naar een online bruikbaar logo. Tim wilde hiermee het enthousiasme van mijn zoon voor ontwerp/design waarderen.
Tim heeft er in overleg met mijn zoon en mij een mooi, vrolijk, gelijkend logo van gemaakt. Cas blij, ik blij!"

Betty Jelier-Kiestra
Betty in Bedrijf

Ook samenwerken?
menu-circlecross-circle