Logo TU-Design.nl

reviews

Hoe klanten de samenwerking hebben ervaren

"Ik heb Tim gevonden via google, logo design Twente, dat waren de zoekwoorden. TU-Design viel mij op door de strakke professionele uitstraling in combinatie met een duidelijk aanbod op zijn site inzake pakketten en prijzen. Open en eerlijk. Dat typeert Tim's aanpak, duidelijk, zegt wat hij doet, doet wat hij zegt. Snelle levertijden, prima meedenken en prettige maar ook doeltreffende manier van communicatie tijdens het hele proces. Voor ondernemers die prijsstellen op pragmatische aanpak zonder zweverig gedoe raad ik TU-Design ten zeerste aan!"

René Theeuwen

Theeuwen Marketing Plus

"Beste Tim, hartelijk dank voor de vormgeving van o.a. mijn bedrijfslogo en LinkedIn-advertenties. Je bent snel, creatief en vindingrijk. Verder kom je met voorstellen en ontwerpen die passen binnen de wensen van de klant en geef je (on)gevraagd adviezen over desginaspecten en digitale (on)mogelijkheden. Ook voor mijn toekomstige ontwerpen ben ik bij TU-design aan het juiste adres."

Bart Jansen

Work This Way

"Logo laten maken voor mijn Rock'n Roll band. Zeer professioneel en vakkundig. Perfecte aanlevering van bestanden, uitleg en een fijn contact met Tim Uunk
Zeer aan te raden!"

Anne-Linde van de Veen

Lynn & The Rattleshakes

"Als je op zoek bent naar een getalenteerde en creatieve ontwerper voor jouw volgende project, dan kan ik Tim Uunk van harte aanbevelen. Ik heb onlangs met hem samengewerkt aan een LinkedIn Carousel en was erg onder de indruk van zijn professionele aanpak, oog voor detail en vaardigheden in het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen.

Tim was zeer betrokken bij het hele proces en heeft onze wensen en doelstellingen perfect vertaald naar het ontwerp. Zijn werk was van hoge kwaliteit en hij heeft ons geholpen om ons merk op een creatieve en effectieve manier te presenteren.

Ik ben blij dat ik Tim heb ontdekt en zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ervaren ontwerper. Voel je vrij om contact met hem op te nemen voor je volgende project, je zult er geen spijt van krijgen!"

Önder Kandemir

Aspire Analytics

"Tim weet snel te schakelen, is creatief en luistert goed naar de klant. Hij komt met professionele concepten en is een kei in het finetunen. Tot slot is ook de aftersales ook nog eens goed geregeld."

Casper Dirks

Casper Dirks Management

"Ik ben fan van TU design! Allereerst om de finesse waarmee Tim een logo maakt: In ieder logo zitten soms direct en soms indirect pakkende verwijzingen naar het bedrijf, de passie of de drive van de opdrachtgever. 

Mijn hart klopt sneller van een logo met een verhaal. Dat is ook gelukt in mijn nieuwe logo. ontworpen door TU design. Mijn complimenten over de nauwkeurigheid waarmee het intake formulier is gemaakt. Dit heeft mij aangezet tot specifiek worden en heeft geleid tot een pakkende slogan. Nog een zeer prettige kwaliteit van TU design, is de snelheid waarmee hij reageert op mail. Tot slot verdienen het meedenken, de ideeën waarmee Tim komt, de creativiteit en de zeer hoge mate van bereidwilligheid en service de hoogst mogelijke waardering. Zodoende geef ik zonder enige twijfel 5 sterren aan TU design."

Petra de Graaf-SwaluePetra 

Peetmade

"Na een tijd zoeken Tim gevonden, zijn logo’s spraken me aan. Op basis van uitgebreid uitvragen door Tim, en aanleveren van mijn ideeën komt Tim tot een passend, persoonlijk en uniek ontwerp. Fijne snelle communicatie, helder over wat je kan verwachten en een top resultaat. Ik ben er heel blij mee!"

Cindy Karel

Cintage72

"Tim is een hele fijne en creatieve specialist om mee te werken. Logo was snel af, met een geweldig resultaat! TU-Design heeft hele creatieve ideeën, waar je echt iets mee kunt."

Bram Bakker

Bram Bakker Productions

"Tim heeft voor mijn bedrijf een logo, huisstijlpakket en een folder ontworpen. Het contact was heel laagdrempelig en persoonlijk, ondanks dat het allemaal digitaal gaat heb ik gevoel dat hij me helemaal begreep. Hij reageert snel en is flexibel. De missie en het gevoel dat ik wil uitstralen, heeft hij echt fantastisch omgezet in een uniek en creatief beeldmerk. En mijn folder... Die wil je gewoon hebben!"

Jolien Dekker

Baarkracht Coaching

"Tim is een kundig vormgever die snel mijn wensen wist om te zetten in een design dat paste bij wat we hadden besproken. Hij is zeer flexibel, meedenkend en geduldig. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking."

Stein van Spankeren

Vida Vitaal

"Tim heeft naar grote tevredenheid diverse logo's ontworpen voor de Branchevereniging VvE Beheerders (BVVB). Hij reageert snel en denkt goed mee. Aanrader om mee samen te werken."

Yvette

BVVB

"Tim is heel creatief, verdiept zich erg goed in de briefing en reageert snel en is zeer service gericht. Fijn om mee samen te werken met als resultaat een mooi en passend logo! Ik raad TU design van harte aan."

Greetje Algera

Greetje Algera Coaching

"Tim heeft voor mijn bedrijf een logo ontworpen. Het logo is helemaal naar wens en de bestanden kreeg ik in diverse formaten aangeleverd waardoor ik het logo kan toepassen waar ik wil. Ik zou TU-Design zeker aanbevelen!"

Jordy

J.D Dakbedekkingen

"Ik heb nu al een aantal logo's door Tim laten maken, elke keer waren ze een schot in de roos. Vanuit een aantal basis ideeën creëert Tim een ontwerp die niet alleen geweldig smoelt maar waar ook nog eens een echt goed verhaal achter zit. Zonder twijfel de volle 5 sterren dus!"

Jasper Nijkamp

2Tinten Online

"Tim heeft voor onze fusieschool niet alleen een prachtig logo, maar ook de huisstijl ontworpen. Hij wist steeds naadloos aan te sluiten bij onze wensen. De communicatie verliep altijd vlot en soepel. Ik zou tu-design aan iedereen aanbevelen!"

Anne

ICBS de Wikkeling

"Ik heb de samenwerking met Tim als zeer prettig ervaren. Tim heeft binnen 1 week een logo en complete huisstijl ontworpen voor mijn bedrijf. Tim is professioneel en luistert goed naar de wensen. Daarnaast was hij erg behulpzaam en stond hij open voor feedback op zijn ontwerpen."

Perry Krop

Perflex Recruitment

"Onze vereniging heeft Tim benaderd omdat we ons oude logo uit 1927 wilde moderniseren. Tim heeft dit vakkundig aangepakt en we zijn heel blij met het resultaat: het karakter van het oude logo is volledig bewaard gebleven en tegelijkertijd is het toch ook een nieuw logo wat voldoet aan alle digitale eisen van deze tijd. Het contact met Tim verliep prettig, hij heeft ons tussendoor goed op de hoogte gehouden en we hadden alle vrijheid het design naar onze wens aan te passen."

Imkervereniging

St Ambrosius Weert

"Uit ongeveer 40 reacties heb ik voor Tim gekozen om mijn logo, huisstijl, visitekaartje en flyer te ontwerpen. Ik heb aangegeven dat ik een starter ben en Tim heeft hiervoor een mooie prijs gemaakt. De kwaliteit was er niet minder om! Tim leverde binnen 2 werkdagen een conceptlogo en visitekaartje aan, en na 2 of 3 bijschavingen hadden we al een definitieve versie. Tim reageert snel op mails, communiceert duidelijk en is - en dat is nog wel het belangrijkste - super creatief. Ik beveel Tim aan zeker bij anderen!"

Marieke Beumer

mariekebeumer.nl

"Recent met Tim samengewerkt. Tim was erg geduldig met ons en heeft goed naar onze suggesties geluisterd. We hebben echt het gevoel dat we samen met Tim een tof logo hebben kunnen vormgeven. Als je een designer zoekt die erg toegankelijk is; zoek niet verder, Tim is je man!"

Bas Meijerink

Eigen Baas Academie

"Zoek niet verder! TU-Design heeft het allemaal. Wij gaan altijd naar Tim. Alles is altijd naar volle tevredenheid."

Merel Smit

Cunsta

"Tim heeft de gave om qua stijl en vormgeving de spijker precies op zijn kop te slaan. Tijdens een wedstrijd die wij hadden online hadden uitgeschreven staken zijn designs er met kop en schouders bovenuit. Tim levert snel en zijn kwaliteit is goed. Dat hij prettig is in de omgang heeft ervoor gezorgd dat het traject als fijn heb ervaren."

Timo Lamboo

Innerflame

"Tim heeft voor onze band een logo ontworpen en we zijn er super blij mee! Hij heeft vanuit simpele info in één keer een pakkend en passend logo ontworpen. Zijn enthousiasme is aanstekend en hij geeft goed uitleg. Ontzettend fijn om mee te werken! Echt bedankt Tim!!"

Margriet Slosser

Second Gear

"Tim heeft voor mijn bedrijf Enzodoor, het logo en bijbehorende visitekaartjes ontworpen. Ik vroeg om fris, eigentijds en toegankelijk en heb dit ook gekregen. Daarnaast kwam hij met een aantal ideeën hoe de naam zo te verwerken in het logo dat het ook een betekenis uitstraalde. Het eindresultaat is heel mooi geworden. Ik raad werken met Tim van harte aan. Hij ziet dingen die andere mensen niet zien, denkt mee en communiceert prettig."

Rosan Meijer

Enzodoor

"Ik ben heel erg tevreden over het logo, dat Tim voor mijn bedrijf gemaakt heeft. Tim bewees bij de intake een zeer inlevend vermogen in mijn logo-en kleurwensen. Een hele persoonlijke, ongecompliceerde en zeer professionele benaderingswijze maakten het contact heel aangenaam en er was altijd ruimte voor feedback en aanpassingen van het concept. Het logo was verrassend snel ontworpen en het resultaat (na enkele finetunig) vind ik super mooi geworden."

Karin

Colourfulmoves

"100% Baas in zijn vakgebied. Top werk geleverd, snelle communicatie en meedenkend. Fijne partner om mee samen te werken!"

Danny M. Ghiraw

LAKÉ Rijopleiding

"Tim heeft mijn logo en daarna ook nog enkele flyers ontworpen. Het logo past precies bij mij en hetgeen ik wil uitstralen. Hij denkt mee maar luistert ook naar eigen ideeën en wensen en zorgt er met zijn creatieve talent voor dat hij die wensen om weet te zetten in een prachtig ontwerp!"

Jaleesa Koelen

Jaleesa Koelen Fotografie

"Ik ben dik tevreden met het redesignen van mijn logo. Tim heeft dit heel snel en professioneel gedaan. Opmerkingen die ik had werden door hem meegenomen of hij legde uit waarom het beter was om het niet zo te doen. Van harte aanbevolen!"

Margaretha

Websitekoers

"Snelle communicatie, goede adviezen en uiteraard een ontzettend mooi logo wat precies bij mijn wensen past!"

Mirelva

Mireli

"Ik ben heel tevreden met het logo dat Tim van TU-design heeft gemaakt. Hij heeft goed aangevoeld wat ik wilde en een mooi krachtig logo gemaakt voor mijn praktijk voor therapie, coaching en training. Ook de communicatie eromheen verliep heel soepel."

Anke van Diepenbeek

Anker in je lijf

"TU-Design heeft voor mij een logo ontworpen dat voldoet aan het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Altijd een hele vlotte reactietijd en geen addertjes onder het gras. Geheel naar wens geholpen!"

Michael Meijer

TijdVoorWerk

"In 1 keer raak! Het invulformulier 'dwong' mijzelf om nog eens goed na te denken van wat ik wil uitstralen. Na een aanvullend telefonisch overleg kwam Tim als snel met twee voorstellen. Beide waren enorm afwijkend maar wel zeer treffend. Echter 1 stak er bovenuit en was in 1 keer helemaal raak. De overige ontwerpen, briefpapier en visitekaartjes waren dan ook snel gemaakt. Verder is Tim flexibel, ik hoef geen ontwerp voor enveloppen, maar hij vond het prima om daarvoor in de plaats een LinkedIn banner te maken, top!"

Henk Bos

Vanobis

"Enorm blij met het werk van Tim! Niet bang om zich op een logo te storten en kritisch naar zichzelf te zijn. Zeker een goede partner om te hebben!"

Joey Krop

Vexa

"Wij hebben als eerst een logo laten maken waarmee wij super tevreden zijn. Wij hebben Tim gevraagd om ook onze huisstijl te doen (visitekaartjes, briefpapier etc.) Hier zijn wij ook verrast tevreden mee. Inmiddels doet Tim ook onze kranten advertenties. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed!"

Jeremy Gruppelaar

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

"Tim heeft ons zeer goed geholpen, goed geluisterd naar onze wensen en zeer mooi totaal pakket geleverd. Alles is vlot en soepel verlopen en niks was te veel. Wij raden hem dan ook zeer aan."

Sven Averdonk

Averdonk Auto's

"Hoge reactiesnelheid en levert kwaliteitswerk. Prettig contact gehad en doet net dat stapje extra bijvoorbeeld bij het leveren van bestanden."

Paul te Kortschot

Agency No9 @ Van Spaendonck

"TU-Design is een bedrijf met een zeer pragmatisch een gedreven aanpak waar bijzonder goed mee te werken is. Creatief, denkt mee en levert conform verwachting. En afspraak is afspraak, een aanrader."

John Beelen

WEAR2GO B.V.

"Fijne en professionele partner. Tim heeft ons geholpen bij het ontwerp van ons logo en huisstijl, hij helpt ons nu nog regelmatig met het ontwerpen van reclamewerk en productverpakkingen."

Rik Brouwer

Benem.nl

"In overleg met Tim heeft hij twee fantastische logo's voor ons ontwikkeld. Ik ben zeer kritisch op mijn partners om mee samen te werken. Tim slaagt met gemak voor deze test. Snel, creatief, uniek, correct, komt afspraken na. Mooie samenwerking en wij zijn trots op de resultaten!"

Erik Ekelenkamp

EYE4Talents & Aviobanen

"Wat is het fijn om iemand te vinden die begrijpt wat je zoekt! Tim levert uitstekend werk, reageert snel, denkt met je mee en is pas tevreden als jij ook tevreden bent. Ik ben trots op het prachtige logo dat hij heeft ontworpen voor mijn startende bedrijf!"

Noortje Harwig

Vivest Organizing

"Tim is een vriendelijke man die snel reageert op mailtjes. Hij vraagt goed uit wat je wil uitstralen met je logo om zo met een passend voorstel te komen. Hij doet dit vakkundig en creatief. Ik ben heel blij met mijn nieuwe logo en raadt dit bedrijf van harte aan!"

Janny Andriessen

Met Liefde

"Tim heeft het logo voor mijn opvang gemaakt. Ik ben er super tevreden over. De samenwerking liep perfect. Hij luistert goed naar wat de wensen zijn van de klant."

Anneke

De Kleine Yurt

"Ik vond het zo ontzettend leuk dat Tim aanbod om het door Cas, mijn zoon van 12, ontworpen logo voor mijn bedrijf om te zetten naar een online bruikbaar logo. Tim wilde hiermee het enthousiasme van mijn zoon voor ontwerp/design waarderen.
Tim heeft er in overleg met mijn zoon en mij een mooi, vrolijk, gelijkend logo van gemaakt. Cas blij, ik blij!"

Betty Jelier-Kiestra

Betty in Bedrijf

"Fijne kerel die zijn vak verstaat!......Zoekt u iemand voor het ontwerpen van uw logo en/of huisstijl kan ik Tim zeker aanbevelen, ik heb tot op de dag van vandaag heel veel plezier van zijn werk."

Marco de Bode

MdB Allround Service Groenvoorziening en grondverzet

"Tim is een goede ontwerper en vormgever die goed luistert naar de wensen van de klant. Het bedrijfslogo dat Tim voor ons heeft gemaakt voldoet volledig aan onze wensen en we krijgen er ook veel positieve feedback op. Pas geleden hadden we een kleuraanpassing van het logo nodig en ook toen hebben we Tim terug benaderd. Hij heeft ons logo netjes aangepast ook weer naar onze wensen. Kortom iemand die verstand van zaken heeft, beleefd, zakelijk en netjes in de omgang is en goed naar de wensen van de klant luistert. Een echt aanrader!"

Bas Vermeer

Vermeer Boomtechniek

"Tim heeft meerdere designs gemaakt die volledig aansluiten bij mijn uitleg. Uiteindelijk een keuze gemaakt en daarna maatwerk geleverd op specifieke aanvullende wensen. Snelle service en snel reactie. Erg prettig samenwerken."

Jeremy Overgaag

Be-More

Ook samenwerken?
Visit our FacebookVisit our InstagramVisit our LinkedIn
menumenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram