Veelgestelde vragen | FAQ

Heb je een vraag over jouw (nieuwe) logo of huisstijl?

Het ontwerpen van een logo of volledige huisstijl kan de nodige vragen met zich meebrengen. Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen aan TU-Design. Staat jouw vraag en niet tussen? Neem dan gerust contact op!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn ontwerp geleverd krijg?

Ik streef ernaar om het eerste concept binnen 1 week te presenteren. Gezien grafisch ontwerp een creatief proces is kan ik geen exacte datum geven voor levering, mits we samen een deadline afspreken. Mocht je met spoed een ontwerp nodig hebben, dan kun je gebruik maken van de spoedservice.

Verzorgt TU-Design ook drukwerk?

Nee, ik maak enkel de bestanden gereed voor drukwerk. Wel kan ik advies geven en / of ondersteuning bieden in dit proces.

Is het ontwerp van mijn logo helemaal uniek?

Ja, ik ontwerp altijd op maat en maak nooit gebruik van bestaand (stock)materiaal.

Ik heb al een logo, maar ik wil graag een restyling. Kan dat ook?

Jazeker. Naast het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen restyle ik ook bestaande ontwerpen. Ik zorg er dan voor dat herkenbare elementen uit het oude logo behouden blijven en dat het logo weer helemaal van deze tijd is!

Ik heb een logo, maar deze is erg klein en onscherp. Kan ik deze in resolutie laten verbeteren?

TU-Design kan jouw logo / ontwerp vectoriseren. Dit houdt in dat het bestaande pixelbestand wordt omgezet naar een vectorbestand geschikt voor web en print die je oneindig kan uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!

Wat als ik nog niet helemaal tevreden ben over de concepten?

Dat is uiteraard geen enkel probleem, daarom zijn het ook conceptversies! Deze kunnen kosteloos naar wens worden aangepast. Ook werk ik zonder een vast aantal revisierondes.

Hoe krijg ik mijn logo aangeleverd?

Je krijgt de bestanden in de meest gangbare formaten (AI, EPS, JPG, SVG, PNG, PDF) voor web en print. Wanneer jouw logo ook een beeldmerk bevat krijg je het beeldmerk ook afzonderlijk geleverd zodat je deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als icoontjes of social media (profiel) afbeeldingen. AI, EPS en SVG zijn zogenaamde vectorbestanden. Deze bestanden kun je onbeperkt uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!

Wanneer betaal ik voor mijn ontwerp(en)?

Pas wanneer je volledig tevreden bent en na afronding van de opdracht ontvang je de factuur!

Hoe vraag ik een logo en huisstijl pakket aan?

Het aanvragen van een logo & huisstijl pakket kan via het menu item ‘Pakketten’. Hier is het mogelijk om zelf jouw eigen logo & huisstijl pakket samen te stellen en direct een offerte aanvraag te verzenden. Na het aanvragen heb je direct de mogelijkheid om alvast aanvullende informatie middels de vragenlijst te versturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon contact op te nemen.

Hoe geef ik feedback door?

Tijdens het gehele proces heb je direct contact met mij. De feedback kun je dus op elk moment en op de door jouw gewenste manier (mail, telefoon, WhatsApp) doorgeven. 

Hoeveel concepten ontvang ik?

Het aantal concepten bepaal je helemaal zelf tijdens de aanvraag!
© 2018 - 2021 TU-Design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram