Logo TU-Design

TU-Design

Veelgestelde vragen - FAQ

Heb je een vraag over logo & huisstijl ontwerp?

Hoe lang duurt het voordat ik mijn ontwerp geleverd krijg?
Ik streef ernaar om het eerste concept binnen 1 week te presenteren. Gezien grafisch ontwerp een creatief proces is kan ik geen exacte datum geven voor levering, mits we samen van tevoren een concrete deadline afspreken.
Verzorgt TU-Design ook drukwerk?
Nee, ik maak enkel de bestanden gereed voor drukwerk. Wel kan ik advies geven en / of ondersteuning bieden in dit proces.
Is het ontwerp van mijn logo helemaal uniek?
Ja, ik ontwerp altijd op maat en maak nooit gebruik van bestaand (stock)materiaal.
Ik heb al een logo, maar ik wil graag een restyling. Kan dat ook?
Jazeker. Naast het ontwerpen van nieuwe logo’s en huisstijlen restyle ik ook bestaande ontwerpen. Ik zorg er dan voor dat herkenbare elementen uit het oude logo behouden blijven en dat het logo weer helemaal van deze tijd is!
Ik heb een logo, maar deze is erg klein en onscherp. Kan ik deze in resolutie laten verbeteren?
TU-Design kan jouw logo / ontwerp vectoriseren. Dit houdt in dat het bestaande pixelbestand wordt omgezet naar een vectorbestand geschikt voor web en print die je oneindig kan uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!
Wat als ik nog niet helemaal tevreden ben over de concepten?
Dat is uiteraard geen enkel probleem, daarom zijn het ook conceptversies! Deze kunnen nog naar wens worden aangepast!
Hoe krijg ik mijn logo aangeleverd?
Je krijgt de bestanden in de meest gangbare formaten (AI, EPS, JPG, SVG, PNG, PDF) voor web en print. Wanneer jouw logo ook een beeldmerk bevat krijg je het beeldmerk ook afzonderlijk geleverd zodat je deze bijvoorbeeld kunt gebruiken als icoontjes of social media (profiel) afbeeldingen. AI, EPS en SVG zijn zogenaamde vectorbestanden. Deze bestanden kun je onbeperkt uitvergroten zonder kwaliteitsverlies!
Hoe vraag ik een logo en huisstijl pakket aan?
Het aanvragen van een logo & huisstijl pakket kan via het menu item 'Tarieven'. Hier is het mogelijk om zelf jouw eigen logo & huisstijl pakket samen te stellen en direct een offerte aanvraag te verzenden. Na het aanvragen heb je direct de mogelijkheid om alvast aanvullende informatie middels de vragenlijst te versturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon contact op te nemen.
Hoe geef ik feedback door?
Tijdens het gehele proces heb je direct contact met mij. De feedback kun je dus op elk moment en op de door jouw gewenste manier (mail, telefoon, WhatsApp) doorgeven. 
Hoeveel concepten ontvang ik?
Het aantal concepten bepaal je helemaal zelf tijdens de aanvraag!
menu-circlecross-circle